avea da var ama turkcell hep açık diyebilen birey kıvancı

*Bence dünya üzerinde en iyi niyetli insan , tunustunalıservisine arkadaşınla bindiğin zaman , eğer yanı boşsa başka bir yere geçip , 'gelin siz beraber oturun ben arkaya geçeyim' diyen insandır. Bu nasıl bir erdemdir nasıl bir iç güzelliğidir yarabbim.Gel sıkışırız beraber muhabbet edelim lütfen ya.Bir de tabii ki sen ayaktayken ve elinde astronomik sayıda ansiklopedik ders kitapları varsa ''ver istersen ben tutayım onları ' diyen ve ' alayım ben ,ya ver bi ,ya ne zahmeti ver allalla' diye direten insan var ki ; gerçi diğeri daha nadir ama bu da iyidir yani ,iyi iyi.canım benim.

*Yine bence , üzerlerine basmamak için atlaya zıplaya kenarlarından geçtiğimiz insan kalabalığını yarıp beycafeye vardığımızda ve yer olmadığını idrak ettiğimizde ,işte tam o yılgınlık sırasında , işi bitmiş ,derse yetişmek için kalkmaya meyillenen insan(lar) bize dönüp , ''gelin siz kapın burayı biz kalkıyoruz'' diyen ve gülümseyen kişi ve ya kuruluşlar.Otur otur bi çay ısmarlayayım otur canını yediğim.(canını yediğim bir amca terimidir ,belki dayı ,enişte...ama amcadır.)

*'Hocam araaaa!' diye haykırınca, 'tamam hadi bi ara verelim' diye kabul eden , biz söylemeden dersi erken bitiren ,araları uzatan hoca candır.Ekle-sil in son günü maile cevap veren hoca ,sana tapıyorum ama bu durumda kayıramam kusura bakma , sana laflar hazırladım.

*Bugün cepada bir arkadaşın iç yüzüyle tanıştım ,kendisini genelde görmüyormuşum meğersem , çok gerildim ateş bastı ,güzelim kız alışverişini erken kestim eve koştum.

*Koşamadım ,odtü köprüsü lanetlidir hipotezimi teorem olarak tescilledim,tescillettim.Başka bir köprüden geçip durağa vardıktan 5 bilemedin 10dk sonra gelen otobüsüm 40 dakika gelmedi , ama 40 dakika içinde 40 ve katlarında eryaman otobüsü geldi.Arada sincan geldi , etimisut geldi , hepsinin içinden de dilini çıkaran veletlerle göz göze geldim.dilikopasıca.evet kopasıca.

*Eve o yorgunlukla gelip yemek hazırlayabilen etrafı derleyen toplayan bunları ses etmeden yapabilen bi insan olabildiğime göre ben çalışan bir anne olma yolunda gelişme kaydediyorum demektir.Ama bir ev de bu kadar dağıtılmaz ,ayıptır ya.

*Neyse şu kuruları toplayıp ütülemem lazım ,kib.

2 yorum

Daçe dedi ki...

nuhahah. ne zamandır yorum yazmıyordum, çok şahane bi yazıya denk gelmişim. :D

ebruhu. dedi ki...

evet, bir ihmal bir ihmal. ben de nasibimi aldım , 'heripotırcevşenkolye'ye körüklü otobüs sesini çıkara çıkara güldüm (hıs,tıs,ffffsss ve benzeri: :D )