Kırıkkale, Kırklareli, Kırıklareli, Kırıklaleli, Kırklaleli...


(Nba finallerinden hazzetmeyen okurlarımızdan özür dileriz, blogum ve ben şuna kanaat getirdik ki bir yandan oyunu izleyip bir yandan yazmak; oyunu piç ettiğinden, başlarız maç değerlendirmesine be! Evet, o yüzden daha sonra genel bi izlenim yazısı yazarım. Şimdi yokluğumda dünyaya küsen insanlara bu resmi armağan ediyorum. Çok komikli değil mi ama.)

Bak şey oldu geçen gün, bi insan Saba Tümer'le Zerrin Özer'in gülüşlerini denk tuttu. Saba Tümer'in artık abartıp rol yaptığını düşündüğümden ben biraz üzüldüm. Zerrin Özer'in karın sancısından öleyazdığı o anları çok samimi bulurum ben, bayılırım. Çok uzun sürünce hakikaten bayılırım. Ama iyidir. Hey o insan, üzdün beni dostum, lanet olsun sana.

Şu bi de yeni dökülmüş asfalta, basan, adını madını yazan yavan insan var ya, niye yapıyo o onu? Hall of fame mi o asfalt, düz kaldırım işte, baki olsan n'olucak olmasan ne. 43 numara kösele, altında da "Hamdi" , what a fame.

Senin ark reaktörüne sıçarım! Gece gece haykırmak istediğim cümle bu. Cıvık müdürüm afedersin.

Kendi yaş grubunuz dışında insanlarla jenga oynamanızı tavsiye etmiyorum. O koca koca insanların şımarıp mızıtmasını görmek ya da ölüm kalım meselesi haline getirmelerine şahit olmak çok düşündürücü. Tamam dedemi affedebilirim ama annemin beni evlatlıktan reddetmesi? "Hiç yakıştıramadım sana, hiç yani onun mantığı var mı ordan çekmenin, belli ki denge noktası orası, ncık. Hayret bişey." 5 dakikada mimar oldunuz başıma!

Free hug çok saçmaydı ama bu çok eğlenceli geldi bana, bu yapılabilir var ya. Çok eğlenceli olabilir de.

Erik zamanı geçiyor, son soğukları yaşıyoruz, öldürücü sıcak ve alerjik komalar yakındır, final haftam zaten. Yazı yazamayıp sonuca bağlayamayacak kadar gerildim şu an. Ark reakt... Tamam hadi görüşelim ama bi ara ya. (kaç sene oldu ya görüşelim bak bi ara, ben seni arıyim kesin buluşalım. hı hı. hadiöptümçok)

2 yorum

l b dedi ki...

geri geldiğinde sana freehug vereceğim.

ebruhu. dedi ki...

ıım, bakar mısınız, bana bi freehug, bi de free advice lütfen, acımasız olsun.