komörşıl.

Hani şu dondurma reklamlarında olağanüstü pürüzsüz dondurma topları oluyor ya, hah işte bence onlar dondurma falan değil. Onlar kartondan bence. Öyle muhteşem, kalıp gibi dondurma mı olur be? Evde deniyoruz, öyle olsun diye yusyuvarlak dondurma kaşığı aldık, bi boka benzemedi bunlar? N'olucak aldık da bunu, yamuk yumuk oldu hep. Git ya gavur adetleri bunlar!

Bişeyin reklamını yapıyosanız azıcık gerçekçi olun arkadaş, alıyoruz geliyoruz, reklamdaki gibi olmadıktan sonra ne anlamı var ki? Sen bana reklamda "mal budur, al bak, vallahi de böyle bişey satıyoruz biz." diyosun, ben niye eve gelip de "orda göründüğü gibi değilmiş, hmm." diyorum? Azıcık insan olun lan! Şampuan reklamında bi kadınlar var, aklım çıkıyor her izlediğimde. Ulen banyodan çıkmışsın, üzerinde bornoz var, saçlar da kuaförlü böyle kupkuru, artı spreyli biriyantinli. briyantin.biryan..eeeh. Biz alıyoruz, yıkıyoruz, saçlar ıslak oluyo, o nası oluyo? Bi de böyle peşinden bin tane erkek koşuyo. Tamam bizim burda pek esnaf yok ama honoluluda da yaşamıyoruz sonuçta. Kadın, saçıyla kaos teorisinin orta yerine tükürüyor resmen.

Mesela az önce de bi kadın makarna yerken orgazm oldu. Düz, sade makarna. Paketi 65 kr. Seneler sonra aradığını sitenin bakkalında buldu. Vallahi bravo, iki çocuğunun yanında masada yaptığına bak Melahat Abla! Öğrenci evlerinin geleneksel yemeği olduğundan, mağdur öğrenci C.F. ye sorduk, senelerdir yiyoruz, bi etkisi olmadı açıklamasında bulundu. Eee, ne koydunuz bu kadının makarnasına ya?

Ya da ne bileyim sinemadaki o bitmek bilmeyen reklamlar mesela. Olmadık şeyler bir de, canım orada istese, gidemesem alamasam, film boyunca huysuzlansam, daha mı iyi yani. Bi bira reklamı yapmış adamlar, içmeyeceğin varsa da içesin geliyor mesela. Mısırı reklamlar bitmeden bitirebilen bi insan olarak susuzluğumdan ölücem, adam orda "oooeeaaaah!!" Yuh be. Çok üzülüyorum.

Şimdilik bu kadar, reklamlara kin kusadabilirim. Ama yapmadım. Çalışsam yaparım ama çalışmıyorum. En sevdiğim dersten kalınca, tabii haliyle. Hayın Şadiye!

Hiç yorum yok