gribal maskeli balo

(Kapak Konusu : Hasta olanlar olmayanlara bulaştırmamak için maskeler takıyorlar ne de düşünceliler.Fakat yurdum insanına yaranılmıyor ,illa ki muhalefet olmak için düşünmeden vızırdanıyorlar. Taktı diye laf atarsınız ,hasta olup takmasa da öksürüyor aksırıyor diye laf edersiniz.Ayıp değil de nedir.)

''Ülke olarak zor günlere giriyoruz''
tabirine bir atıfta bulunarak öğrenci milleti olaraktan ,hocasına göre değişen 1 arasınav 1 final , 2 arasınav 1 final , 1 arasınav 1 ödev 1 final koşulları altında ezileceğimiz günlere giriyoruz, arz ederim.

*Bir kere bir insan evladına da bu kadar yüklenilmez ,ayıp denen bir şey var.Yurdum ilim irfan yuvalarında bir hayvan muamelesi ,bir empati yoksunluğu.Hadi 4 saat ders yaptınız bari ödev vermeyin ;hadi vize tamam ödev tamam da bari quiz vermeyin.Hadi aküyü çaldınız bari pirketleri kırmayın,hani pirketleri kırmamış olsalar...

''Ülke olarak soğuk günlere giriyoruz'' Hah işte o balkanlardan gelen soğuk hava kütlesi var ya.Sibiryadan gelen soğuk hava dalgası var ya...
Terbiyesiz bi soğuk ,böyle bir kendini bilmezlik ,gündüz 5 gece -5 olan hava sıcaklığı.Hava sıcaklığı mı denir ona? ''Hava sıcaklığı 0'ın altında seyrediyor'' diye bir tabir olabilir mi yahu? yetmişmilyon izliyor hala sıcaklık diyor ya!

*Çok sevgili fakültemin çok değerli yetkilileri ,kış bakımı diye bir şey duymadınız mı? ''Kış geliyor şu kaloriferlere bir bakalım ,çocuklar üşümesin'' gibi bişey? Onu da mı duymadınız? Sick-the-roll Jack ,don't you come back no more no more no more no ! diye bi şarkı var , peki onu?!

(Ebru size bir biber gönderdi! -ağzına sür -reddet -yoksay)

bir gözlem.
---------spoiler-----------
Kendimden başka ilk defa ,kabuklu yemiş yerken ,onun kabuğunu da yemişin hemen içine soyan,atan,kıran insan gördüm.Önceleri çok rahat olan bu iş daha sonra bir eziyete dönüştü.O fıstık kabuklarından yenilebilir durumdaki yemişler gözükmez oldu ,yenilebilirleri bulmak için çetin bi savaş verildi, o kabuklar etrafa saçıldı falan.Bulunamayanlar ziyan.
---------spoiler-----------
Çak bi beşlik o zaman.

Bu arada facebookta yeni bir uygulama çıkmış ,böyle kendinibilmez cibiliyetsiz bi tost ekmeği var ,yemin ederim ben böyle salakötesi bir çalışma görmedim hayatımda.Neyse işte

''Hamdi senin hakkında gerçekleri öğrenmek istedi :

Safiye geceleri hep seni düşünüyor. ''

böyle bir yazı , yanında tost ekmeği?!!? Hayır bunun da amacı belli ha.Bay yahut bayan arkadaş hoşlandığı birini yazıcak böyle ,karşı cins arkadaşı da altına cilveli cilveli ''yhaaa ama nie böyle yapıosnn :):):):)'' tarzı bişeyler yazıcak ,olaylar gelişicek.Yeni ergenler için sevgi uygulamaları.İşiniz gücünüz yok mu bacım!

Son olarak alakasız bişeyler söyleyip kapatmak gerekirse...Sağ el merkezli bi kontrol mekanizmasına sahip bi insan ,günlerce çalışsa da bi çaydanlığı sol eliyle tutamaz ,o sol el ürkek bir kuş gibi titrer.AMA AYNI İNSANOĞLU o sol el ile çatır çatır gitar tellerine basıbasıverir ,hem de tam kararlılıkla.Nelasizinderdiniz ?! öhm.sevgiler.

1 yorum

FFatiHH dedi ki...

kabuklu yemiş yerken ,onun kabuğunu da yemişin hemen içine soyan,atan,kıran insan.

Aynı ben.