aslında komik ama şimdi anlatınca...

  • Sevgilisiyle beraber iki isimli facebook hesabı açan ,profil resmi olarak da eeen sevgi pıtırcığı fotoğrafını koyan insandan ben biraz çekiniyorum.

  • Neden yapıyosunuz ki bunu , ''biz beraberiz müthiş de mutluyuz her gün öpüşebiliyoruz siz yapamıyosunuz fakirler!'' demek için mi?Ne olum sizin derdiniz? Evli misiniz ,yoo ,benim arkadaşım olsanız mesela ben hayatta kabul etmem arkadaşlık isteğinizi.Göbeğiniz mi şey.ney.hı?A vallahi bayılacağım şimdi.

  • Bi'de nerde böyle bir şey anlatacakken heyecandan titreyen birini görsem ,ondan da muhakkak tedirgin oluyorum.Çünkü anlatacağı şeyin ehemmiyeti onu da tedirgin ediyo ,diyo ki içinden ''ben bu olayı anlatıcam ama ya onları benim kadar etkilemezse'' diyo ,''ben'' diyo ''mesela anıra anıra güldüm ama...'' diyo ,''onlar ya gülmezse o kadar ? '' ''Ya'' diyo ''ben en sonunda ''aslında çok komik ama anlatınca o kadar da komik olmadı'' cümlesini kullanmak zorunda kalırsam naparım?'' diyo.Dünyanın en feci cümlesi değil midir o ,böyle artık iyice aciz ,iyice bi yerin dibince girmişcesine.



  • Bak mesela dün kütüphanede ara verdik biraz çalışmaya(çünkü biz akşamlara kadar çalışıyoruz) ,iki cancağzımla ,otomat var bizim ,ordan besin maddesi ,içecek vs almak üzere gittik yanına.1 lira attım , gayet de mütevazı Uludağ Gazoz alıcam yani.Neyse attım parayı tuşladım 51'i ,düşecek ,alıcam falan.Ama o da ne?Bi uludağ gazoz bi de kola geldi(yanyana duruyolardı.)Aaa şansa bak lan demeye kalmadan bi çift daha geldi.Patır patır dökülüyo ama nasıl ,sepsessiz (ne biçim ikileme lan bu?!) kütüphanede pata küte kutu kola sesleri ,tee yukardan düşü düşüveriyor.Aman yarabbim şoka girdik biz ,güvenlik tip tip bakıyor, biz suçlu hissettik alamıyoruz falan.Gülmekten ölüyoruz tabii o anda ,her kafadan bi ses çıkıyo :

    ''N'apıcaz olum?Alalım mı lan?''
    ''Alıcaz tabi lan ,saçmalama!''
    ''Nasıl alıcaz lan ,ben almam''
    ''Kul hakkı olur mu lan?''
    ''Murat söylemeye gitti heralde ha.''
    ''Şunları al da çıkalım hadi yaa!''


    Tabii bütün bunların üzerine paramı da faiziyle geri veren otomata daha bir şaşırarak kendimizi dışarı attık.Hemen 5 dakika sonra da makineye kek falan dizen amca geldi ,''bizi yakalayacaklar lan parmak izimizi tespit edicekler ,olum kaçalım'' gibi paranoyak konuşmalar geçti bi süre.''Freeze! FBI! ''Gülmekten ölüyoruz ama ,gazoz yere düşüyo işte haram olduğu için kesin ,boğazımızda kalıyo ,öksürüyoruz aksırıyoruz , bi ton şamata. Aslında çok komik ama anlatınca komik olmadı !

  • Antibakteriyel el temizleme jelleriyle kafayı bozmuş olanlara , onların yeşil gözlü pek cici yeşillikyiyici sevgililerine ,ses tonunu ayarlayamayanlara ,4 saatte sadece 3 sayfa mikro çalışabilenlere ,tüm uludağ gazoz sevenlere kucak dolusu sevgiler ,öpücükler *

  • Çok gazoz dedik madem reklam da girelim. http://gelguzelimgazozverelim.blogspot.com ,böyle arkadaş arasında bi blog açtık ,yazıyoruz.Bekleriz bi gazoz içeriz beraber ,bedavalarını da eve götürürsün.

  • Hati!

2 yorum

Winds Of Doom dedi ki...

yemin ediyorum anıra anıra güldüm,sonra annem "noluyo kızım?" dedi,gittim anlattım ama ben anlatınca olmadı:)gülmedi kadın ya!

FFatiHH dedi ki...

:) okuyorum.. Dün dediğimden oluyorum. Ne oluyo bana?