Left4Dead

Oyun sandın heyecanlandın di mi , değil işte , seni çekmek için yaptım ,hehehö , yok lan , sıcak.valla.
İzleyecek bişey kalmadı farkettim de.Tatil başladı başlayalı bir şeyler izlemeye öyle kaptırmışım ki hepsine bir ara girmesiyle bir süre kendime gelemedim gelemem de.Sabah kalkarım - desem de o öğleden sonra 3 - 4 'e tekabül eder - açarım bilgisayarı , maillerime bakarım , facebook'ta kim hangi testi çözmüş onları takip ederim - benim bütün feysbirik eğlencem bu çünkü - sözlüğe bakarım , geceki maçla ilgili bişeyler girerim , haberlere bakarım bi ne var ne yok , youtube'dan komik yazıp aratmam benim klasmanım farklıdır ben direk başlık girerim video karşıma gelir , hey yavrum. Neyse sonra klavyeyi ittirir elimdeki kahvaltı tepsisini üstüne koyarım ve dizilerime başlarım.(Çok da totomuzdaydı sabah maceraların ne bok yersen ne .) Önce bi animeyle başlarım güne , clementine le , tsubasa yla güne gözlerini açan çocuğun süregelen alışanlıkları işte.Sonra keyifliysem gerilim , gerginsem komik bişeyler açarım , lan Fringe sezon finali yaptı , Prison Break de sen bit ,( ama güzel olmamış mı sen söyle , o final break ler güzel olmuş bence.) Supernatural , Lost , zaten..Coupling , Friends önerenler olsa da arkadaş Seinfeld diyeceğim göğsümü gere gere .Bi tek Bleach devam ediyor şimdi , o da haftada bi dattebayo ya söve söve izliyorum , yahu baştan 10 sondan 10 dk cici şarkılı jeneriklerle geçiyo , 5-8 dk özet veriyo lan 3 dk anime mi olur koduğum! tam böyle takım kaptanı zampaktou sunu kaldırıyor , zzrrrooouunnnnn... to be contunied .. ya bi ..
Eee? Ne izlesin bu bünye , ne yapsın , büyük boşluğa düştü , yok mu önerisi olan ? Öyle zart zurt dizi olmasın ha , güzel olsun , sürüklesin. Anime önerisi de kabulum.
Peki bütün bunları geçtim hani gündüz vakit geçer de , Final serisi de sonra erdi , 2009 Playoff ları bitti ya ! Bitti!!Nabıcam arkadaş ben , nasıl ateşle heyecanla gecemi gündüzüme kattım , şimdi nasıl olacak bana bi söyler misin?Saat 4 te , o Kaan'ın homur homur sesi eşliğinde maça başlamanın heyecanını sen anlayabilir misin ha! Ha? Haa! öhm...
Lakers da şampiyon oldu ya lan.Ben serinin son maçına dair ayrı bi yazı yazıcam , üzerinde çalışıyorum müsaade edersen.Onu da artık ,kısfmet diyelim..
Eee? Nabıcam ben , okuyayım haydi , çarşamba perşembe tamam , ayrıyetten bi kitap bişey ayarlarız o proplem değil , o da değil Slam çıkmıyo mu lan artık ? Çıkması lazım . Yoksa playoff bitişini mi bekliyolar , biliyosan söyle aldıysan gönder parasını vericem ha.Çizgi romanım da kalmadı yeni.Napıyım!Oturup ingilizce türkçe sözlük mü kasayım lan!
Oyun oynayasım gidiyor benim yaz gelince , çünkü bunalıyorum zaten bir de bilgisayar başında o oyunun heyecanıyla iyice terliyorum , yok ki arkadaş klimalı ps3 lü odamız.yok ki.olsa gel.sen de gel pes atalım.ama yok.ama gelebilirsin yine de cam açar cereyan yaptırırız . bu hafta da okurken o kadar güldüm ki umut sarıkaya yı alnının orta yerinden bir okkalı öpmek geldi içimden , lan o apartman girişi serinliğini ifade etmiş ya...edebilmiş ya..daha da üstüne yazılmaz çizilmez , helal olsun ha.
Yaz okulu başlayacak , çünkü ben yaz okuluna gideceğim mal gibi , sıcağın tam kaynama noktasına ulaştığı ağustosun 22 sine kadar gideceğim ben , başlayacak , o sıcakta iyice ümidim umudum yitecek benim , sokarım dizisine filmine diyeceğim , basket hayal olacak o güneşte , ter atacağım kilolarca hatta tonlarca ama ona rağmen gram zayıflamayacağım falan.Mutsuz uyanıp , terleyip gelecek ve mutsuz yatacağım, bu böyle olacak .İyi mi yani , hoş mu şimdi bu?
Bana bi uğraş bi bişey bulun çıldırazayim yoksa.
Arkadaşlarımı özledim.
Mehmet Topuz'a da yazık oldu lan.Valla.
Serbest çağrışım işte.
Neyse hadi , şampiyonluk yazısıyla gelicem yine.

5 yorum

Daçe dedi ki...

ilk cümledeki "sen" benim, ve şimdi gidiyorum.

ebruhu. dedi ki...

en az 1 okur çekerim , dedim , vallahi dedim , sonraki yazıya 'jericho' başlığı atıp ikiye çıkarım diyordum.
şşt , gitme , ilk oyun incelemem sana o zaman.

madafaka dedi ki...

Twin Peaks izlemediysen deneyebilirsin.
Sevip sevmeyeceğine şu videoya bakarak karar bile verebilirsin.

ebruhu. dedi ki...

Oldukça ilginç bir konusu var sanırım , izlemeye değer , deneyeceğim.
Tavsiye için teşekkürler , emeğe saygı +rep onbaşı.evet.

Travis dedi ki...

cidden öyle:)