Draft muhabbeti ve lüzumu.

Ea Sports katkılarıyla bir Draft Preview geride bırakırken , Türkiye saatiyle 02:00'de '09 Draft'ı başlıyor efendim.New York Knicks'in yuvası Madison Square Garden'da yapılacak.Lottery'e göre:
Los Angeles Clippers 1. sıradan, Memphis Grizzlies 2. sıradan, Oklahoma City Thunder 3.sıradan seçim yapacak.
Blake Griffin , Hasheem Thabeet , Stephen Curry ... gibi isimlerin acaba nereye gidecek , aklında ne var , ne istiyor , gidecek mi , zart mı zurt mu gibi beyin kemirten sorularıyla dolu bi gece olacak.Çok da olmaz aslında , çünkü etrafta bir sürü fısıltı dolaşmaya başlamış , hele ki tee geçen seneden tahminler oluşmaya başlamışsa , bırak , ben bi kola alıp bi göz atayım.
Heves yok.Draft sevmiyorum ben.Başlarım çekilişine de sıralamasına da , yok Curry nin oğlu , yok bırayt fiçur , o oraya gitti , bu buraya gitmek istemedi .. Aman bir özendiler günlerdir izliyorum , saç kesimleri kıyafetler , takım elbiseler(marjinallik diz boyu) , şapkalar( bu arada previewde nasıl şamar oğlanı ettiler eski draft ları , gülmekten öldüm , böyle gevek zenci gülüşü bildin mi , oturmuşlar 5 6 siyahi sunucu , boyuna kıkırdıyorlar , hayran kaldım.) , fotoğraf çekimleri .. Gereksiz bence.Kimi istiyosan al , dahil et oyuna , başlayın. Lüzumsuz ayrıntılarla bizi burda...
Allstar başlasın artık.İzleyelim.Ea sports , senelerdir bi husumet var aramızda , sen bi çıtlatsan olmaz mı , o kadar sponsored by'sın lan!..

Blake Griffin i de Hasheem i de Boston alsın , Rajon trade edilmesin , 100 sene şampiyon olalım , Larry Bird'de gelsin pes atalım.hıı.
Maykıl Ceksın öldü bir de.Vay.
R.I.P diyelim.
eni vici vokke.amen.

1 yorum

ebruhu. dedi ki...

Shaq , Cavs 'a gitti..
Vinca Carter da Orlando'da..

Cavs potaaltı shaq + lebron
Orlando Vince+Dwight+Hedo

oha!