Sana puanım dokuz kanka!

Baharın gelmesiyle...diyecek olsamda bu düpedüz haziran-temmuz sıcağı arkadaş.Terbiyesiz derecede sıcak bu.Böyle sıcak olmaz olsun.Nitekim devam edeyim , şerrefsiz evladı polenimsiler , bahar hedeleri , gözlerin burna yakın olan dip kısmını(göz pınarı demeyi bilmiyorum ben çünkü) işte o kısmı , çılgınca kaşındırır , beynin , göz beyazının , vücuttaki muhtelif sıvıları burundan getirir (bkz.burnumdan geldi anacım) , burundan nefes alamaz ağız yarı aralık , tam bir embesil gibi , göz kanlanır , hastalıklı gibi olur çıkar şahs-ı muhterem , burun silmekten kızarır yanar , hal kalmaz insanda , beden ağır gelir , uyku da gelir , ama tıkalı burun uyutmaz , akabinde boğaz ağrısı , ki bu bahar hedeleri aynı anda kaşındırır boğazı , işte tüm de bu durumun allah belasını versin.
Nasıl da gerginim kaç gündür.Final haftasında olacak şey mi.Playoffların final haftasına gelmesi , baharın final haftasına gelmesi , arkadaşların en eğlendiği dönemin final haftasına denk gelmesi , doğumgünlerinin - kutlamaların - yemeklerin final haftasına denk gelmesi , finallerin de sonunda gelmesi...pü allah bunların da belasını versin.
Ne diyordum,sıcak.Otobüs isimli toplu taşıma aracını muntazaman kullanan bir yenimahalle sakini olarak burdan sesleniyorum.Yaşlı-huysuz-sıcaktaüşüyensoğuktaterleyen-hembedavabiniphemdepişkinlikyapan-60-70'ine merdiven dayamış , tercihen gözlüklü,prezentabl, pis amca teyzeler.ne çok andım,allah da belanızı versin tez zamanda.Ne lan bu?! Ne lan sizin derdiniz?! bak hava sıcak , sinirler gergin , geliyosun o tipten anlıyorum ben çünkü o amaçla biniyosun sen otobüse , gıcıksın , bilmiyomuyum ben senin içini , gelip önüme oturuyosun , o camı da mütemadiyen kapatıyosun , sonra damağını şıklatarak(pü sana be) yerine kuruluyosun.Ben bazen 'dare a challenge!' seçeneğini tıklıyorum , kalkıp geri açıyorum , böyle bi bakıyosun ya bana , beni hayattan soğutuyosun , git in otobüsten , allahaşkına ben taksi paranı vereyim , şehri terket , ülkeyi terket , terk-i diyar et be!
Kulaklık var kulaklıkta , yanıma oturuyosun onca boş yer varken , dudakların kıpraşıyo , insanlık namına çıkarıp dinliyorum , susuyosun , kulaklığı takıyorum , bişeyler bıdırdanıyosun ordan , senle mi uğraşayım , binerken şöförün yanından bülten al onu okuya okuya git yolunu , bana ne musallat oluyosun.
Lakers da Nuggets ı az-ufak bi farkla altetti ya...Kobe 40 , Melo 39 sayı yaptı , skor da 105-103 , lan nasıl da...güzeldi ama güzel.Eğlenceli bi seri olacak bu sanki.Ve sanki maç Staples da olmasaydı sanki Nugg..yok lan yok neyse , iddialı konuşmalara mahal vermeyelim ilk maçtan.Ama Gasol...Ama sen kardeşini de al bize gelin...Bunu yapın...Bak bekliyorum.
İşte öyle , yakınmalarla dolu bir yazı oldu bu , en azından kimsenin içini sıkmıyorum. Oram ağrıyo , buram ağrıyo , şuyum var ,buyum var, öldüm , bittim , ay , uy , üf. Hay allah senin de bin belanı versin lanet.
Rahatlamak isteyen dinleyicilerimiz için geliyor : werder bremen marşı :D yok lan şaka Damien Rice - Volcano gelsin , kime gelsin , twistandshout / yabigit / lan / la bebe yasak kelimeleri kullanmadan en kısa sürede anlat bilicem.

1 yorum

Winds Of Doom dedi ki...

bildim onu! hayır bide o amca ve teyzeler özellikle otobüsün en dolu zamanlarını seçip binerler sonra bi kaç genci gözüne kestirip köpek yavrusu gibi bakış atarlar ....olmadı "bu yaşlı teyze/amca/dede nize yer vermek istersiniz dimi yavrumlarım.yer omadığını görseydim binmezdim." derler.bre amca nasıl görmezsin dolu olduğunu ya bi ekmek almaya gidiyorsun kızılaya insaf be!

oha!gaza geldim dur ayşegül burası sennin blog değil...yorum yapcaktım ben dimi...vallai süper olmuş kardeşim ellerine sağlık Türk gencinin içindeki canavarı ortaya koymuşsun...öperim gözlerinden...