*amazing happens wherever the celtics are*

Dün eve 12'de girmeme sebebiyet veren arkadaşımı can-ı gönülden tebrik ederim;zira pek de hoş bir doğum günüsü idi.Ben hayatımda böyle güzel nargile içmedim arkadaş.
Gel gelelim canımın sıkkınlığına..Bunun bir çok sebebi olmakla beraber en hafifçesine , nasıl olsa önümüzdeki serilerde gönlümü alacak olan Boston Celtics isimli hıyarlara saydırmak isterim.
Ulan!!!
*Hadi tamam ilk maçı verdiniz , 5 sayı farkla , 95-90 pek de koymaz tahminimce , hele de ilk maçtan ki bir de Orlando da olduğunu düşününce..
*İkinci maç Garden'daydı , 112-94 hakladınız , Eddie House hayvantoru maçın yıldızı olmaya başladı , orda arada bi köteği yedi gibi , lakin Rondo'nun katkısını da unutmamak lazım, Hido'nun glimmershine modunu kendi lehine geçirdi lan : 15 sayı 11 ribaund ve 18 asist! Şampiyonluk öncesi demiştim ''Pierce-Allen-Garnett üçlüsüne stajer geldi'' diye,yanılmamışım.
*Üçüncü maçta KG'i aradı gözlerim , Pierce-Allen ikilisi ne denli çabalasalar da , pota altında Superman var lan!Hidayet bu maçta kendini göstermeyi başardı , sözüm de Perkins'e : Adam ol lan!117-96 verdiniz maçı hıyarsonikspor...
*Ntv maçı vermedi , sonrakileri de vermeyecek mırınrmnmırn...95-94 aldık , ama nasıl aldık.son dakikalarda potayı bulamayan toplar , hücumla kurtarılmak istenen oyuncular ..Pierce atacak diye ayağa kalkarken asistin gittiği Big Baby ve buzzer-beater!!! ((http://www.youtube.com/watch?v=Y3smxdUWquM)) öyle de sevdim ha.Howard aklını alırım :D
*Aslında Magic güzel başladı , Hido'ya hayran kalmamak elde değildi , böyle giderse maçı da alırlar dedim , herkes demiştir, ama dengesiz oyuniçi ile celtics koltuğumda kendimden emin gülümsememe yol açmışlardır.Ray Allen Hido'yu tutmaya çalışıyor,işte buna çok güldüm , ağlamalıydım ama tutamadım ulan işte.Ray'i 13 sayıda tuttunuz, Big 'Glen' Baby geldi 22 tane verdi potanıza, lan 21/21 serbest ne demek,keyif kahkahaları atmaktayım.
*Şu an atamamaktayım , Chicago'dan sonra bir 7 daha , dayanabilecekmisiniz yoncalar?Allen sıçtı batırdı , neyse geçenki maça verelim bu durumu.Neyse siktir et sevmedim bu maçı ben.
*Son maç 18 Mayıs ,03:00,Ntv ! Alın şu seriyi de rahat edeyim , bak final aldıyürüdü. Benim finaller de geldi çattı , İktisat finalinden 5 saat önce oturup izleyeceğim acıyın bana lan.

2 yorum

Winds Of Doom dedi ki...

oha!ne zamandır nargile içiyorsun da bide en güzeli diye yorum yapıyorsun lan!kendimi aldatılmış gibi hissettim :/ nerde kaldı yeşilay ruhu(içki hariç):)

ebruhu. dedi ki...

o ruh merveyle kaçtı gitti.
o değil , maçın ayrıntılı analizi yapılmış , gitmiş ordan cımbızla şunu çekmişsin , be hey!