ikizler ve ukdeler

  • İkizler illa aynı giysileri giymek zorunda mı?Sapık mısınız ikizler?Yeterince benziyosunuz zaten birbirinize ,niye insanları kangren ediyosunuz?İsimleriniz de hep birbirine yakın, salak ettiniz adeta.

  • Sanki bir de ikizlerin hep aynı arkadaş ortamında olmaları gerekiyormuş gibi..Farklı arkadaşları oluyor o zaman da deniyor ki ''ikizin nerede?'' sana ne? Bir alana bir bedava mı onlar ,yanına promosyon mu ,ne?

  • İkizlerin arasına girip fotoğraf çektiren insan neyin peşinde işte onu anlayabilmiş değilim.

  • İkizlerin de hala ikizler burcu olduğuna inanan bi arkadaşım var.

  • İkizlerin de ikiz eş bulma isteği beni çok hüzünlendiriyomuş meğer ,yazarken farkettim.Evlenmek için aynından bi çift bulmanın lüzumu yok gibi.Switch on : Ne çıkarsa bahtına.

  • Bi' zorum yok ikizlerle ,saçmalama.Bizim şey var ikiz.Şey bizim akraba var ,annemin teyzesigil.

  • ''-gil'' sevmiyorum ama orda anlaşalım.


  • ya şimdi o değil de televizyona bakayım dedim ,çünkü bana birden inmedi böyle ikizler harareti, yemekteyizde ikiz var böyle yorum yaparlarken aaa dedim ayna o heralde ,ama biri konuşurken diğeri susuyo ,ordan anladım ki bunlar ikiz.((bir yazı içinde ''ikizler'' deme limitimi aştım bence.çok tiksinç oldu ardarda.2 bile demek istemiyorum bir süre.))neyse geziniyorum ,arkadaş nerde bi meksika konusu geçsin ,nerde bi ispanyolca konuşulan kısım altyazıyla ingilizce geçsin , böyle hemen şu <-- adamı görüyoruz.Dünya üzerinde bi meksikalı o.Meksika kelimesi text te geçer geçmez diyolar ki ''abi bi adam vardı onu oynatalım dizide''Adı da yokmuş gibi.Meksikalı dedin miydi akla o gelir zaten.Danny Trejo onun adı.Artık hapishaneli filmlerde iyi niyetli ama kaslı çok çok kaslı meksikalıları o oynamasın.Artık mafya babası ,eroin kaçakçısı falan da olmasın.Çok rica ediyorum gitsin Las Vegas'a gitsin ,emekliliğini yaşasın ne bileyim.

  • mandalinayı soyuyosun afiyetle yiyosun da böyle kabuğunun acımsılığı parmaklarında kalıyo ya ,sen de o parmağı yanlışlıkla bi ağzına götürüyosun ya ,işte 5 bardak su içsen geçmiyo o acılık.Geçer lan saçmalama deli mi ne 5 bardak su yani bu da.

  • penguen ve uykusuz alırken içlerindeki poster ve takvimleri tek tek üşenmeyip açıp bakan hatta hile yapıp değiştiren insan benim.Dergisinden takvim çıkmayan arkadaşlardan da özür diliyorum ,gelsin alsın takvimini beğenmedim zaten (pişkinliğin de bu kadarı)

  • Kristmıs ruhunu yaşatmak için napıcaksınız? Çok heyecanlı di mi ! İnsan davet edip sonra daveti habersiz iptal edince çok ayıp oluyo bence.Otururum evimde , ne var yani.Yeni yıl mesajıyla yarın tekrar görüşmek üzre.Şimdilik hoşçakalın.

    *ay çorbam soğumasın sizi şöyle masaya alıyım o zaman.

5 yorum

Winds Of Doom dedi ki...

ikizler dedin böyle bi garip oldum yahu,direk çizmeleri aklıma geldi,biliyorum sen de çok özenmiştin:)
o teyzengillerin şeysileride hatırlıyorum ha.şu parmağını maytapla yaktığın doğum günün vardı ya hani-ki bi 10 sene önce falandı galiba-o zaman gelmişleri de mi?(bu arada burayı da sanki benim blogummuşcasına gibi kullanıyorum ama idare et napalım,yazı yazmaya üşeniyorum:))
öperim!

ebruhu. dedi ki...

evet hafızanı döktürüyosun her yorumunla zaten, lakin çizmeler falan pek de önemli olmasa gerek :D

sadık yorumcum ol, konuk yazarım ol, kıymatlım!(konuk yazar ol lan arada)

FFatiHH dedi ki...

kardeşimle eski fotoğraflara bakıyorum da. Neden aynı elbise neden. Işte bu yüzden birbirimizin zıddı olduk. Elbiseyi o daha çabuk eskitirdi. Benim daha geç eskitiyor olmam ailenin gurur kaynağı olunca ben işi abartmaya başladım. Evet. Aynı mavi önlük kaç yıl giyilir. Hayır bunun da bi sınırı olmalı. Kardeşime gelince adam uyanıkmış. Sürekli pantolonların paçası yırtılır. Ortası açılır fermuarı bozulur düğmesi kopar kemer yerleri bi hal olurdu. Nihayetinde kişiligimizin temeli atılıyordu. Ben sakin. Aklı başında. Tutumlu. Akıllı. O ise eşşek sıpası tembel aksi sopalık hiperaktif. Sonuç. Yapmayın. Aynı elbise almayın.

ebruhu. dedi ki...

Efendi adamlığın blogdan bile belli oluyor arkadaş, orası ayrı.

Benim öyle haylaz kardeşim olsa, döğüşürdüm sürekli. Ama döğüşmek, dikkatinizi çekerim.

FFatiHH dedi ki...

ben onunla döğüştüğüm kadar kimseyle dögüşmedim. En çok da Yemeğin üzerine eğiliyo diye. :)