Gordion Avm - Test Yayını se-se-se

Meraklı muhabiriniz bugün sizler için yeni açılan Gordion alışveriş merkezine gitti.Alışveriş merkezi seven bünye hiç sıkıntı çekmedi oldukça da sevindi.

Öncelikle aileyle çıkılan üst baş alışverişleri kişileri sıkar boğar ağzı küfürle doldurur , bilirim.Bu yerler genelde ebesinin evine yakın olduğu için bi' hayli heves götüren yerlerdir.Toplu taşıma araçlarıyla 45 dakika belki daha fazla süren yolculuklarla ulaşılınır,gidene kadar ne badireler atlatılır,bilirim.Neyse ki diğerlerine nazaran biraz daha yakın bir avm bu gordion (kime göre neye göre : ümitköy çayyolu elvankent eryaman vs.)

Efendim , güzel bir mimarisi , oldukça gösterişli bir alanı olsa da o daracık yollarda oluşacak trafiği düşünmemişler herhalde.Yine de bunu , ilk günün izdihamına veriyorum.Burası ,eskişehir yolunun devamında çağlayan askeri lojmanlarının hemen yanında bulunmakta , ümitköy hudutları içerisinde.Güzel , semt sakinleri ve çevre semtler için gerekli olan bi mekan.Bi bayramlık almak için tee Ankamall'e Armada'ya gitmeye lüzum yok artık ki oralardaki bütüğn mağazalar da var.

Otopark açısından oldukça abartmışlar , alt iki kat otopark olmasına rağmen , bir de 4 üst katı araçlar için ayırmışlar.(çüş be)

Tabii ki daha resmi açılış yapılmamış olacak ki tam açılmayan mağazalar var , yerler toz içinde , etrafta yer cilalama hede hödöleri var.Fakat benim de içine dahil olduğum yurdum insanları bir alışveriş ve merak manyaklığı içinde buraya akın etti.Sebep de yeni açıldığı için çeşitli hediyelerden ve indirimlerden yararlanmak.Bir şey almadan çekilişlere katıldık mesela , bakalım havadan bir laptop kazansak fena olmaz.Sonraa , tabii ki elektronik mağaza devi ElectroWorld açılmış ki , bu mediamarkt ın açıldığındaki izdihamlardan olmuş , saat sabah 6 da açmışlar ve her 100 insandan 99 unun elinde electroworld poşetleri vardı. (1000 liralık laptop 500 liraya düşmüş mesela , 1tb hdd (seagate) 90 lira olmuş , birsürü şey işte ) ambulans falan gelmiş izdiham için.

Girişte sizi palyaçolar , uzun bacaklı akrobatlar karşılıyor (ki hazzetmem) vahe kılıçaslan mıydı neydi , hareketsiz duran mankenler vardı onun gibi.çoçuklar için piyesler miyesler bi ton ıvır zıvır.

Dediğim gibi bu tarafa yakın oturanların eksiği de buydu,giderildi.Armada , Cepa , Panora , Ankamall ' deki mağazaların hepsi burada da mevcut.Güzel , aydınlık bi çarşı olmuş.

Yemek katı biraz zayıf kalmış ama gün geçtikçe bişeyler daha açılır heralde.

Dikkatimi çeken şeyse , yorulduğunuz zaman ille de para verip bir yere oturmak zorunda kalmıyorsunuz. Açıklık alanlara rahat pufidik koltuklar serpiştirmişler bir sürü , gazeteler sehpalar vs. evinizde gibi oturup dinlenebiliyorsunuz.Gayet ergonomik.Eferin.

En büyük Cinebonus'da buradaki sinemalarmış, bir test etmek lazım.

Oraya buraya servisleri varmıymış öğrenemedim ama koyarlar herhalde.Ama gelmek isteyenler olursa Kızılaydan direkt olarak ( ya da ümitköy köprüsünden ) 122 , 119 , 123 numaralı otobüslere binebilirler.Sonra da beni arayabilirler ki gezelim eğlenelim ,evet.

Şu electroworld indirimi bir kaç gün daha sürecekse ve teknolojik malzeme ihtiyacınız geldiyse sizi buraya alalım.

Neyse böyle işte , gel de gezelim.

Hiç yorum yok