adamın faul diyo?!

Yeni kayıt sayfasını açıp açıp geri kapatıyorum bir haftadır. Hdd'nin usb kablosunu kulağıma taktık çünkü. Oturuyorum gündüz, kafamı bi kaldırıyorum, hö, gece olmuş? Uyan-izle-uyu. Sistem çok basit, zaten oruç da bir yandan uyuşturuyor, oldukça rezil bir durumdayım. Kimi kimi dışarı çıkalım diyen canlarıma böyle sayıya sevinen Murathanoğlu gibi anlamsız ses dizileriyle höykürüyorum da, heyecandan. Anlıyorlar artık, annem de beni süpürgeyle kapıdan dışarı süpürüyo. Ben niye böyle oldum acaba? Bi miskinlik bibişey. Neyse en azından havalar serinliyormuş.


  • Etrafta Rey Misterio t-shirt leriyle gezinen Smackdown jenerasyonuna aşina değilim. Aşinayım aslında. Kahretsin, burnumun dibindeler. "sen simekdağn biliyo musun?" Ablacım, git başımdan, hadi bak! LAN!

  • Günün tespiti : Kullanmadığı zamanlarda, Laptop'sa webcam'in üstünü post it le falan kapatan, ayrı aparatsa ters çeviren insan paranoyası. Bi bende yokmuş bugün bizzat şahit oldum.

  • İnsan hissettiği yaşta mıdır acaba? Bence bu mantık hatasına bi' sınırlama getirseler iyi olur; tadı kaçmadan önce. E ama tadını da kaçırdılar. Bunun bi standart sapması olsun bi aralığı olsun, belli bi sınırın ötesine geçiş yasaklansın. Ne ben "yetmişimde hissediyorum biraz diyalize bağlanayım" diyeyim, ne de siz "pembe tayt giyeyim de gezeyim" diyin teyzecim. TEYZE! napıyonsenya?! Ohoo, ne konuştuk ama biz. Bi kulaktan giriy... Duyabiliyo musunuz teyze? Bari üzerinize biraz daha uzun bişey giyseydiniz; ben iki saat sonra iftar yapıcam çünkü de.

  • Hadi pembe taytı geçtim. Pembedir, seviyordur; tayttır, rahat ediyordur, biraz kötü bi kombinasyon kabul ediyorum. Ama, saçı başı ağarmış bi amcamızın da Facebook'ta video paylaşırken falan yorum olarak 3 ile kalp yapması falan... Yapmayın çocuklar, döndürmeyin!

  • Facebook da iyice... Nefret ediyorum ya, iletişim ağı işlevi olmasa kapatmam an meselesi. Seveni de bol, eminim yani. Minicik ufacık kuzenlerin tutkuyla bağlandıklarını, bir hayli de saçmaladıklarını görünce emin oldum bundan. Ama ne biliyim, filmine gidecek kadar da seveni var mıdır acaba. "Ay şu Mark'ın projeye başladığı dönemler ne olmuş gidip izleyeyim" diyen olur tabii ki, meraklısı boldur. Ben gitmem ama, gereksizin de ötesinde. Social Network filmin adı da, merak edene. Hayır, popüler kültür bir zamanlar çekilebilirdi, şu son zamanlarda ciddi anlamda bir mantalite uyuşmazlığı yaşıyoruz, bi yanlışlık var, bi yöntem yanlışlığı, bi bilgi eksikliği. Nasıl düzeleceğine dair fikir bile getiremiyor insan çünkü toplumun büyük bir kısmı bundan memnun görünüyor.

  • Vizyonda da güzel filmler gösterime girmeye başladı nihayet. Rezil bir yaz sezonu ardından yavaş yavaş seviyeyi yükseltiyorlar. Ölümsüz için bilet alırken gişedeki arkadaş bana "ama Ekim'de daha güzel filmler girecek." dedi. Acaba "sen bu bileti alma da, daha sonra yine gel" mi demek istedi ne dedi anlamadım. Gideyim mi ne demeye getiriyosun arkadaşım?Ama Ölümsüz'ü de izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Jean Reno, müthiş bir hırsla izlenen tadında bir mafya koşuşturması. -based on a true story-

  • Dünya şampiyonasına hırs getiren, renk getiren, çıldıran Ersan'a burdan sırt sıvazı gönderiyorum. Ersancım, hadi topu ver de arkadaşların da oynasın, olmaz mı? Aman da..

5 yorum

ebruhu. dedi ki...

yasin, söz sende. :D

Yasin dedi ki...

Teşekkürler merkez!
Evet ankaranın gitmiş sıcağından esen rüzgarından yağmurlu eylülünden sesleniyorum.Ersanmanianın etkisini yavaştan yitirdiği bir sabahtayız.Kaan kural ohohohooo larını dün kullanmış bugün için her şey sakin görünüyor.
Bak deneyince oluyormuş :D
Söz sende merkez!!!

l b dedi ki...

simekdavn bizim gençliğimizde vardı bi kere, aah ah eskiler. bir gün pembe taytlarımızı giyip çocukluğumuzu yad edelim şekerim.

ebruhu. dedi ki...

bizim zamanımızda NWO idi de daha gerçekçiydi be, simekdavn saks göörl (i'm 6 years old.)

Daçe dedi ki...

smackdown hastalığı nedir ya.