itiniz

Ne biçim de sitem edesiniz varmış öyle. Aman yarabbi. Tamam arkadaşım el kol yapma!

Yoğunluk, meşguliyet bir yana da bayağı yorgunum bu aralar. Hiç sorma Hayriye abla, vallayi.

Eğer Pazar sabahları 10:10 civarı eser de radyoyu açarsanız, Ntv Radyo'yu öneririm şiddetle. Genelde "kesin bbc haber bülteni vardır ha" diye geçerdim ama geçen gün bir programa denk geldim, aklım çıktı. Programın adı, Oldies Goldies. Geçmişte yaşanmış önemli olayların üzerinden hızlıca bir geçiyor, hemen ardından o döneme damgasını vurmuş fevkalade şarkılarla neşemize neşe katıyor. Tempo o kadar hızlı ki, 20 dakikada bir sürü şarkı dinlemiş, bir sürü bilgi edinmiş oluyor hem de salak salak gülümsüyorsunuz. Ama 20 dakika çok az, doyamıyorsunuz haliyle.

"Dersten çıkalım mı?!" "Siz çıkarsanız ben de çıkarım olum!" "Zaten hepsi kitapta yazıyo ya, hadi çıkıyo muyuz?" "Beycafe'ye gider kahvaltı yaparız ya, notları buluruz illaki." "Hadi şş fakültenin önündeyiz biz, toplanın gelin!" Bir yerden tanıdık geliyor mu? Çok güzel teşvik ederim. Fikir değiştirtmekte üstüme yoktur, şeytanmış papuçmuş, siz türkler ne diyor.

Papuç da çiklet gibi ne bileyim bi laylon gibi bence. İyi niyetli. Ama gocuk güzel değil. Sevimsiz.

Şu ayaklarını bir araya getirip fotoğrafını çeken güruh, çekim anında daha bir beter oluyormuş, canlısına şahidim, yaşam enerjim çekildi yemin ederim.

Bir ara su kıtlığı olmuştu da her boş dükkana su bayiliği açmışlardı ya. (Vergi rekortmeniiii sucu Hüseyiiin!) Bu sene de kaktüs satıcıları şahane iş yaptı. Bi radyasyon zıkkımıdır gidiyo bakalım,hayırlısı diyoooor.

Bir kampüste herkes birbirinin arkadaşı çıkar genelde ya, bir istisna buldum en sonunda. Adını bırak bölümünü bile kestiremiyoruz, bence dünyanın sonu geldi. Nitekim sapığım, yapacak bir şey yok, eheh.

Iverson'ın Beşiktaş'a gelmesinden ziyade ben en çok Semih Erden'i yadırgıyorum. Seneler de geçse yadırgarım. Hiç olmadı bence ya. Yok yani. Bir Celticsli olarak hiç de gururlanmadım üstelik, vay arkadaş, bir türk bostonda falan. Olmamış ki yani, neyiyle gururlanayım ya, yeni sezon için fotoğraf çekimleri olmuş. Bakıyorum sıradan. Sıkı 4lü şahane zaten, O'neal'ın şanı yeter, Nate Robinson sevimsizine bile alıştım, Davis, Perkins gidiyorum. Gayet gözüm bayram ediyor falan. Lan bir tıkladım ki bir apak, bir kassız, böyle bi... Tövbe tövbe ya. Takımın dokusuna gitmemiş hocam, alın bunu dışarı.

O, biletler çıkar çıkmaz tiyatroya gidip 1578 kişilik bilet alıp tüm salonu kapattıran, bize bir aman verdirmeyen sosyal kelebekler. Sizden öyle nefret ediyorum ki aklınız hayaliniz durur. Bİ DURUN DA BİZ DE İZLEYELİM NEYMİŞ NE DEĞİLMİŞ! Eşşoleşşeklere bak ya. Alıyosan insan evladı gibi 3 5 tane al, hadi grup gidiyosun 15 20 al, ama balkonlara kadar tüm koltukları da kapatmayın be. Nasıl bi kabileymişsiniz arkadaş, 3 sezondur bir oyun izletmediniz kör olasıcalar. Öf.

Neyse hadi dersten çıkıyo muyuz? Çıktım ben, Bey'e gelirsiniz olmadı. Hati!

4 yorum

Moment Killer dedi ki...

bi teorim var: ilk kez denk gelip çok beğendiğiniz bir radyo ya da televizyon programını, 2. kez izlemeye/dinlemeye kalktığınızda o kadar da çok beğenmezsiniz.

bilemiyorum, belki de bana öyle geliyordur.

neyse... sevgiler.

not: şu kelime doğrulama şeysinden nefret ediyorum. ama sen seviyorsan kalabilir, aslında kaldırsan daha iyi.. ama yine de seviyorsan kalsın bak. hahah

küfkedisi dedi ki...

hangi oyun o çok merak ettim.

Yasin dedi ki...

evinin hemen yukarısındaki o lanet tiyatroya taşınmadan önce 2 sene benim evimin hemen yukarısında oynanan o lanet oyuna sizin orda bu seneki ilk gösterimde gidebilmem ve bu seneki bütün biletlerin satılması işte bu adalet...

ebruhu. dedi ki...

Moment Killer; bu pazar bir şans daha verip teorini değerlendireceğimdir, bakalım.

(kelime doğrulama şeysine de müdahalem mümkünse, hemen kaldırırım, sonuçta şikayetinizi bize, memnuniyetinizi dostlarınıza..:D)

Küfkedisi; oyun, bir delinin hatıra defteri. her sezon kapalı gişe, bir tanecik bilet bulamadım. Tükendim aramaktan.

Yasin; o harikulade cümleyi anlamak için bir hayli uğraştım, nesneni özneni evde unutmuşsun, iki üç virgül kullansana be adam :D Velhasıl, tebrik ediyorum, hangi oyun o?!