konstityüşın

Şu saat olmuş , elimde afedersin ama bilmem kaç litrelik kupamsı kovada acı - koyu kahve , saçımda 5 saat kaybettim diye aramaya koyulduğum kalem , önümde bir yığın ders notu , anayasa maddeleri , renkli renkli post itler,aklımda post it oyunu-burada etiket yiyen değerli konuğum- geçen geceden gözümde kalan boyaları ovuşturmak suretiyle moraran göz çevresi , bol sıkıntının sebep olduğu sivilce kampı ki suratımın ortas yerinde ergenliğimde bile bu kadarını görmedim! , kısımlar arası bunaltılarımda ıssıra kemire mahvettiğim tırnaklarım , topladığım saçtan düşen masum tutamları düğüm düğüm etmem , kedinin arkamda halimi anlayıp dakikada iki kez iç geçirmesi (eşşoleşşek) , biricik ebeveynimin totosunda pireler uçusması - ki evde benden önce yatılması , yaşamın bitmesi , ışıkların tv nin kapanması , bilinclerin kapanması beni oldum olası gerer , benden önce uyumayın lan! mamafih eran bu durumda beni mutlu eden yegane insandır , uyumayarak- her neyse...
Tüüm bunların olmasının rolünü üstlenen ben , 4 günlük bomboş günlerden oluşan subjektif tatilimi objektif bir sorumsuzlukla harcayarak , sınava 8 saat kala imtihan bunalımına girme gafletinde bulundum. Sayın prof.umu hiç bir şekilde suçlamamaktayım , tüm suçlamaları kabul ediyorumdur.O biriciktir ki. (Sektör lan!)
evet.

1 yorum

Duygu. dedi ki...

sizler,ey renklietipuf ve diğer iktisatçı adayları şüphesiz ki, bi günlüğüne de olsa post-it oyunundan vazgeçip 'sorumluluklarını' yerine getirenler sınavdan çıkınca o dayanılmaz hafiflikle ödüllendirileceklerdir.
(de ki:en azından matematik sınavına kadar!)