Sıcak oluyo ha hafiften. Ben diyim de sonra şeyolmasın.

"N'aber?" in cevabı nasıl "iyiyim." değilse; "tırnağını yeme!" nin karşılığı da "tırnak değil, etleri kemiriyorum yea." da olmamalıdır. Bu savunma evrenselleşmemelidir.

Tahtaya yazı yazarken boardmarker bitince, "arkadaşlar fazla marker ı olan var mı?" diyip beş on dakika boyunca pfıs pıfs gülen ders sorumlusu, bak bi. Komik değil, yapma yeter.

Yabancı dilde bi' film izleyip, bi şarkı dinleyip bir hafta boyunca "o dili öğrenicem olum!" diyen kaç kişiyiz? Hep de bi' yarım kalır o.

Galatasaray reforma gidiyür dedik de o kadar da demedik. Alıyorsan futbolcu adam al, ne demeye aktör alıyosun, aktör de değil viking mi nelabu?

Lord of Winterfell, Lord Paramount of the North and Warden of the North? Yoo, defansım abi ben.

Transformers - Dark of the Moon geliyyooo! 3 boyutlu geliyor hem de. Gelse de gitsek.-Captain America'da doğum günü hediyem olacak, vizyon tarihinden mütevellit.- Ohohoy ohoyhooy Optimus Prime maskı takıp gitmezsem! http://www.imdb.com/video/imdb/vi543989017/ böyle bir güzellik yok. Filmden bahsediyorum tabii. Yoksa her filmde bir estetik harikası oynatıyorlar, onu kanıksadık. Megatron nerede Maykıl onu göstersene sen, sarışın bi hatun bulmuşsunuz yine yarım kilo dudak var kadında!

yirim. ^^

9 yorum

ry dedi ki...

saldırın decepticonlar!

ebruhu. dedi ki...

autobotlar, dönüşün!

ry dedi ki...

burada 'transformers more than meets the eye' diye şarkı giriyor :)

ebruhu. dedi ki...

allah! (:

sabribeynapıyosunuz.

Orbay dedi ki...

Gereksiz?

ebruhu. dedi ki...

Öyleyse?

Cem dedi ki...

ben bu filmin adını niye hep dark side of the moon sanıyodum??? dark of the moon ne be? darkness olsa hadi yine yiycem ama dark side olmalıydı o be! >.< gramer yahu gramer :/

özlemişim seni okumayı be :D

ebruhu. dedi ki...

ben de bir gariplik sezmedim değil başta ama öteki türlü de pink floyd mu aklımı karıştırıyo diye düşündüm, sonra düşünmeyi bıraktım zaten. :D

daha sık beklerim (: kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-k... orihime haklıymış ama, duramıyo insan :D

Cem dedi ki...

aaa benim de o pink floyd şeyinden kafam gitmiş demek. çok mantıklı oldu bu o.O
sen daha sık yazınca ben daha sık geliyorum zaten =D

aizen sama anizen sama aizen sama aizen sama aizen sama ainez sama aizens ama anizen samaa izen sama... bak bu olmuyo mesela.
olsun ama ben de くろさきくん bunu yazıyım duramadığında hiraganayla devam et =D