kroki izlenceler

  • Gol yiyip, "kaleci-oyuncu var olum" diyip, topu alarak son gaz koşan, daha karşı takım defansa geçmeden kaleye abanıp, çakallıkta sınır tanımayan çocuğun hırsı. Bildin değil mi o çocuğu. Golü de atamaması bi de. Eheh, salak ya yerim.

  • İki çocuk da oturmuş kaldırıma, önlerinde de inceli uzunlu çubuklar. Dedim "ne bunlar?" "çöp" dedi, bana bakmadan konuşuyor ama, işine öyle konsantre ki. Ne çöpü dedim ya, çöp dedi çünkü. "Ne çöpü?" dedim, "Mikado'nun." dedi. Olum kalk git dedim ya, şaka mısın nesin. Annen nerde senin dedim. Manyak mı ne, yaşı da 10 falan. Mikado'nun çöpü diyor ya. Biz o yaşta çakallık olsun diye dondurmacıdan kornete dondurma koymadan önce çikolata sosu koymasını isterdik ki, Cornetto yer gibi olsun. Anca o yani, kapasite belli. Mikado'nun çöplerini de Melih Cevdet Anday sayesinde öğrendik, o da lisede.

  • Tabii ki aynı ülkenin tartışma programlarında "uzaylılar neye benzer" onu tartışan koca koca adamlar var. Ellerinin neye benzediğini birbirine anlatmak için bas bas bağıran adamlar. Ya amca tamam üç parmaklı allah kahretsin, üç tamam, bi otur ya. Otur ya!

İtiraflar köşesi : Banliyö bana hala tren gibi gelir. Tren çeşidiymişcesine.

  • Yaz okulu da sona erdi, berbat bir final sınavıyla. Sınav esnasında paranoyaklaştım ben. Çünkü çok sayın hocamız dedi ki, "eğer cevaba ulaşamazsanız, şıklar sizi tatmin etmezse, yeni bir şık yazıp onu işaretleyin. Belki de cevap orada yoktur. Belki de soruda eksik bir şeyler vardır ve ben sizden soruya ekleme yapmanızı istiyorumdur." YA HU! 10 tane soru var, cevap içinde mi dışında mı, eksik mi tamam mı derken paranoya büyüdü büyüdü, duvar kenarına çökmüş sallanırken buldum kendimi.

  • İftarda bir damacana su içiyorum, su reklamlarında beni görürseniz şaşırmayın. İçip içip yuvarlanıyorum dere tepe. Ayaklarımı göremediğimi söylemiş miydim?

  • Ağustos'ta 16 saat aç susuz bu insanlar! Obama kitlelere seslensin, "Adaletin bu mu dünya?!" ve eklesin, "ortadoğu insanları çok rerörerö."

Hubert-Félix Thiéfaine dinleyelim, daha da abartalım.

  • Canımın ikileri gittiler. 2 hafta yoklar. Canımın üçü burada neyse ki. Şimdilik ben de gideyim, hati!


2 yorum

Unknown dedi ki...

İlginç Gözlemler ...

Yasin dedi ki...

gel nan halısahamıza izle bakıyım o kaleci oyuncu oluyor muymuş hıh!!!